PERLAGE

Perlage Ravaioli je izvanredan panel od masivnog drveta koji je dostupan u gotovo beskonačnom nizu boja koji se prilagođava svakom ukusu ili arhitektonskim potrebama. Još jedna jedinstvena karakteristika koja čini ovaj materijal toliko posebnim je to što se može koristiti spolja bez agresije “vremena”.

Perlage Ravaioli se tretira akrilnim bojama sa ekskluzivnim 10 godina garancije. Ono što čini ove boje tako dugotrajnim jeste posvećen i kontrolisan proizvodni ciklus koji ih čini stvaranjem, rezultat iskustva stečenih na mestima na kojima je drvo sarađivalo i deo svakodnevnog života vekovim

BEZ ŠRAFOVA ILI SPOJNICA

Perlage Ravaioli je tabla sa pločama sa jezičkim i žlebnim zglobovima sa svih strana, čineći tačke gde se delovi zajednički povezuju dužinom praktično nevidljivim, poboljšavajući ukupni izgled pokrivene površine.

Glava do glave spojeva panela se međusobno povezuje kako bi postigla glatke površine sa dugotrajnim performansama.

Čak i vijci koji se koriste za ugradnju su skriveni, kako bi se stvorila neprekidna površina drveta, bez spojeva ili neprivlačnih vidnih vijaka.

PERLAGE I OKOLINA

Perlage Ravaioli je spoljašnji sistem oblaganja napravljen isključivo sa borom (masivnim drvetom), iz šuma koje je sertifikovao PEFC (Panevropski savjet za certifikaciju šuma).

Posle sušenja, drvo se prethodno tretira sa fungicidima i insekticidima, a zatim se nanose različiti premazi boje na bazi vode sa sistemom za airless prskanje koji obezbeđuje kontrolisane količine boje.

Pozovite nas!