usluge

Ključ u ruke

KVALITET I PROFESIONALNOST NA PRVOM MESTU

R

MONTAŽA DEKINGA

Postavljanje dekinga nije jednostavno i traži učešće profesionalnih podopolagača. Naš tim poseduje evropske sertifikate i iskustvo na preko 1000 objekata u montaži dekinga. Pri ugradnji, najpre je potrebno pripremiti podlogu. Zatim se na nju se postavlja podkonstrukcija, na koju se tek onda pričvršćuje deking, inoks vijcima – mogu se postavljati tako da budu vidljivi ili skriveni, u zavisnosti od želje vlasnka. Sem vijaka, može se koristiti i sistem tzv. “žabica”.

R

ZAŠTITA i ODRŽAVANJE DEKINGA

Na početku i na kraju sezone, deking od punog drveta, kako bi dugo krasio vaše dvorište u svojoj punoj lepoti, potrebno je nauljiti specijalnim uljem. Na taj način, čuvamo prvobitnu boju drveta i štitimo ga od spoljašnjih uticaja (sunčevih zraka, vlage, morske soli…) 
Wpc deking, iako vlada mišljenje da ne zahteva održavanje, štiti se od atmosferskih uticaja kako bi zadržao svoju početnu, atraktivnu nijansu. U našoj ponudi možete pronaći proizvode za održavanje WPC dekinga koji mu čuvaju boju i sprečavaju upijanje prljavštine i nastajanje dubinskih mrlja.

R

REPARACIJA DEKINGA

Da vaša terasa ili dvorište izgleda uredno i posle dugo godina upotrebe, vraćamo vašem dekingu stari sjaj reparacijom dekinga.