usluge

Ključ u ruke

KVALITET I PROFESIONALNOST NA PRVOM MESTU

R

MONTAŽA DEKINGA

Postavljanje dekinga nije jednostavno i traži učešće profesionalnih podopolagača. Naš tim poseduje evropske sertifikate i iskustvo na preko 1000 objekata u montaži dekinga. Pri ugradnji, najpre je potrebno pripremiti podlogu. Zatim se na nju se postavlja podkonstrukcija, na koju se tek onda pričvršćuje deking, inoks vijcima – mogu se postavljati tako da budu vidljivi ili skriveni, u zavisnosti od želje vlasnka. Sem vijaka, može se koristiti i sistem tzv. “žabica”.

R

ZAŠTITA i ODRŽAVANJE DEKINGA

Na početku i na kraju sezone, deking od punog drveta, kako bi dugo krasio vaše dvorište u svojoj punoj lepoti, potrebno je nauljiti specijalnim uljem. Na taj način, čuvamo prvobitnu boju drveta i štitimo ga od spoljašnjih uticaja (sunčevih zraka, vlage, morske soli…) 
Wpc deking, iako vlada mišljenje da ne zahteva održavanje, štiti se od atmosferskih uticaja kako bi zadržao svoju početnu, atraktivnu nijansu. U našoj ponudi možete pronaći proizvode za održavanje WPC dekinga koji mu čuvaju boju i sprečavaju upijanje prljavštine i nastajanje dubinskih mrlja.

R

REPARACIJA DEKINGA

Da vaša terasa ili dvorište izgleda uredno i posle dugo godina upotrebe, vraćamo vašem dekingu stari sjaj reparacijom dekinga.

DRUGI O NAMA

Nina Ugrenovic
Nina Ugrenovic
2023-12-14
Dosli smo po preporuci i nismo pogresili!Izbor parketa je dosta veliki.Ljubazni zaposleni su nam pomogli oko odabira parketa i preporucili majstora i sve je bilo uradjeno profesionalno i po dogovoru!
Verica Lazovic
Verica Lazovic
2023-12-13
Izuzetan kvalitet, raznolikost, usluga, strucnost...
Ivana Dakic
Ivana Dakic
2023-12-13
Parket je fenomenalan, usluga odlična zaista sve pohvale!
Aleksandra Nenadic
Aleksandra Nenadic
2023-12-13
Prezadovoljna sa Kane paketima. Osoblje ljubazno i profesionalno,samo tako nastavite,moje iskrene preporuke
djordje matic
djordje matic
2023-11-30
Vrlo profesionalan pristup. Kvalitetni proizvodi, maksimalna podrška u toku izvođenja radova kako bi se postigao što bolji kvalitet sa kupljenim proizvodima. ZA SVAKU POHVALU I PREPORUKU!!!
Branka Erakovic
Branka Erakovic
2023-11-15
Profesionalni, ljubazni, jako lep izbor podova, i sto je jako bitno imaju svoje majstore. Brodski pod je ispao savršeno,prezadovoljni smo😊
Miodrag Despotovic
Miodrag Despotovic
2023-10-11
Prezadovoljan sam parketima, materijalima i majstorima. Dugogodišnja saradnja i uvek ispoštovano sve po dogovoru. Firma od poverenja i za svaku preporuku.
rade kapor
rade kapor
2023-10-10
Ljubazni ljudi u prodaji, spremni na saradnju i pomoć oko odabira i isporuke....odlican tim Marina i Luka
Pozovite nas!