o nama

deking podovi i fasade

KVALITET I PROFESIONALNOST NA PRVOM MESTU

ZAŠTO BAŠ MI?

Mi smo porodična kompanija i poslujemo na teritoriji Srbije i okoline preko 30 godina. Nudimo kompletnu uslugu prodaje, ugradnje i održavanja dekinga (puno drvo i wpc). Kod nas možete dobiti i kompletnu ponudu ključ u ruke.

Želje naših klijenata su nam na prvom mestu, a višedecenijsko znanje i iskustvo omogućava da ih ispunimo – od planiranja projekta za vaš prostor, do montiranja i realizacije. Svakom poslu pristupamo profesionalno i sa puno pažnje, a posebno smo posvećeni detaljima.

Prvi smo u Srbiju doneli deking iz egzotičnih krajeva na Balkan (Ipe Lapacho, Itauba, Burmanska Tikovina…). Ekološki smo svesni, te drvo koje se koristi za deking iz naše ponude isključivo je iz sertifikovanih šuma pošumljenih za deking, čiji je rast kontrolisan prema standardima kvaliteta.

SERTIFIKAT

Posedujemo i sertifikat za ugradnju, izvođenje radova i održavanje dekinga kao generalni zastupnici za Srbiju vodećeg proizvođača dekinga u Evropi, ‘’Ravaioli Legnami’’. Naši majstori prolaze sveobuhvatne obuke, a sve kako bi vaše dvorište, bašta ili prostor oko bazena izgledali kao sa stranica arhitektonskog magazina i trajali večno!

Pogledajte naše zadovoljne klijente!

R

RESTORAN RUBIN

BEOGRAD

R

big fashion

BEOGRAD

R

Privatno dvorište

BEOGRAD

Pozovite nas!